23948sdkhjf

Skånska Audisäljaren expanderar

Trots vad som sägs vara en kall marknad går det bra för Börjessons Bils försäljning av elfordon. Nu ska de bygga ut sina lokaler i Ängelholm.

Skånska bilsäljaren Börjessons Bil expanderar sin verksamhet. Företaget som etablerades i Alingsås 1955 flyttade en delägare till Ängelholm i början av 80-talet. Därefter började de under tid att bygga upp verksamheten i Skåne. Nu planerar de en expansion i Ängelholm som omfattar en nybyggnad samt en ombyggnad av de befintliga lokalerna för Audi, Volkswagen och begagnade bilar.

– I början av november 2022 såg vi en stor förändring när det gäller försäljning av elbilar. Regeringen drog tillbaka stödet som tidigare fanns för elbilar, och efter den 8 november 2022 kunde man alltså inte få något ekonomiskt stöd för sin nya elbil. Vi upplevde ett högtryck gällande försäljning av elbilar från det att pressmeddelandet från regeringen gått ut, och fram till slutdatum den 8 november. Vi fick mobilisera och sätta in alla resurser vi hade för att hinna med, minns Henrik Börjesson, i ett pressmeddelande.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078