23948sdkhjf

Carjoy tar in miljoner: ”Har ett laserfokus”

Mobila verkstadstjänsten Carjoy växer så det knakar. För att få in nya pengar till företaget har de genomfört en riktad nyemission.

Företaget Carjoy som lanserades i början av april förra året erbjuder mobila verkstadstjänster. I dag är de verksamma i Göteborg, Malmö och Stockholm. I ett pressmeddelande skriver de att företaget har genomfört en riktad nyemission. På så vis har de fått in 3,2 miljoner kronor till bolaget.

– Det viktigt att vi har ett laserfokus på våra målgrupper och där vi ser största möjliga lönsamhet i affären. Vi är dock fortfarande i ett tidigt skede, men det stora intresset för vårt unika verkstadskoncept har vi redan fått bekräftat och tillströmningen av nya kunder ser mycket lovande ut, säger Peter Falkenberg, operativ chef och medgrundare av Carjoy, i en kommentar.

Carjoys vd, Simon Ekstrand, säger att de har gjort viktiga framsteg i b2b-branschen och signerar nya avtal med företagskunder på löpande band.

– Våra bekväma tjänster med service och underhåll på plats medför en ökad kontroll för våra kunder och dessutom medför detta en god kostnads och tidsbesparing. De företagskunder som provar våra tjänster vid enstycksbokningar är så här långt hundra procent återkommande vilket vi är oerhört stolta över.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109