23948sdkhjf

Werksta köper Övik-verkstad

Werksta fortsätter att expandera sin kedja. Senaste tillskottet är en skadeverkstad i Örnsköldvik.

Verkstadskedjan Werksta har gjort ytterligare ett förvärv. Denna gång är det skadeverkstaden Öviks Bilskador i Örnsköldsvik som lagts till. Det innebär att Werksta nu har 28 verkstäder i Sverige.

– Werksta har vuxit kraftigt under det senaste året och vi är mycket glada över att kunna öka tillgängligheten för våra kunder och etablera oss längre norrut än tidigare. Vi förvärvar ett välskött företag och vi är glada över att välkomna Öviks Bilskadors medarbetare och kunder till Werksta, säger Catherine Sahlgren, vd och koncernchef för Werksta, i ett pressmeddelande.

Öviks Bilskador har tio anställda och omsätter omkring 15 miljoner kronor årligen. De har en skadeverkstad för plåt- och plastreparation samt lackering. Företaget finns i Svartby i Örnsköldsvik.

– Vår strategi är att fortsätta att växa Werksta-kedjan i Norden, såväl genom förvärv som organiskt. Vi vill bli rikstäckande i Sverige och att etablera oss med en stark plattform längs Norrlandskusten, ligger helt i linje med våra expansionsplaner.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094