23948sdkhjf

LEDARE: Tack till alla som kom på Branschdagen!

En lyckad dag under ett nytt namn ska nu bli ännu bättre. Med Motormagasinets Branschdag vill vi kunna lyfta branschaktuella frågor och ge en plats för viktigt nätverkande.

Motormagasinets event som tidigare har gått under namnet Inspirationsdagen har återigen hållits. Denna gång döpte vi dock om den till Branschdagen – fokus verkstad. Ett namn som känns mer passande då det till syvende och sist är just det denna dag ska handla om. Fordonsverkstadsbranschen och det som rör den. Det händer också mycket inom fordonsindustrin och det var roligt att kunna täcka flera aktuella frågor. Elektrifieringen och digitaliseringen, arbetsmiljö och kompetensförsörjning samt givetvis Sermi som träder i kraft inom mindre än en vecka när detta nummer kommer ut. Utöver ett fint samarbete med de stora verkstadskedjorna fanns även flera utställare på plats. Ni kan läsa om alla som var med längre in i tidningen.

Det var också väldigt roligt att få höra från flera av er att ni tyckte vi hade gjort ett bra jobb.

Ett sådant här event är ett bra tillfälle att lyssna till vad som händer i branschen men också en fantastisk möjlighet att nätverka. Att träffa branschmänniskor på riktigt och inte bara höras över telefon eller videosamtal ger alltid lite mer. Efter en lång och givande dag fick vi med oss flera tips och uppslag till artiklar som jag hoppas ni kan få läsa om i tidningen framöver. Något som jag kan garantera är att vi fortsätter att bevaka Sermi-frågan. Efter panelsamtalet som hölls i slutet av dagen är det uppenbart att det är något som engagerar och skapar frågetecken.

Det var också väldigt roligt att få höra från flera av er att ni tyckte vi hade gjort ett bra jobb. Då vill vi fortsätta göra ett bra arbete men samtidigt också sträva efter att bli ännu bättre till nästa gång.

En sådan här branschdag är, precis som namnet låter, till för just er som jobbar inom fordonsbranschen. Därför får ni också mer än gärna höra av er till oss på tidningen med synpunkter. Berätta vilka frågor ni vill ha svar på och vilka ämnen som ni vill se att vi lyfter och kikar närmare på. Men vi vill också se att ännu fler av er från verkstäderna är på plats. Det är ett bra och viktigt tillfälle att lära sig om vad som händer i branschen. Samt givetvis kunna ställa massor av frågor till talare och utställare.

Förhoppningsvis ses vi även nästa år. Då hoppas vi också att ni som inte kunde vara på plats i år får möjlighet att vara med. 

Tack och på återseende!

Artikeln är en del av vårt tema om Ledare.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078