23948sdkhjf

Rautamo går från fälg till kompletta hjul

Fälgdistributören Rautamo utökar sitt kunderbjudande efter ett samarbete med J&B Maskinteknik.

Rautamo har inlett ett samarbete med J&B Maskinteknik. Det skriver företagen i ett gemensamt pressmeddelande. Rautamo säljer fälgar till kund och det nya samarbetet med J&B innebär därför att de blir fullständig leverantör av kompletta hjul.

Investeringen som Rautamo gjort omfattar Hunters däckmaskiner för montering och balansering.

– Vi är mycket stolta över detta samarbete och det känns extra roligt att kunna bidra till Rautamos fortsatta tillväxt och lönsamhet genom att vara en del i att bredda deras erbjudande på marknaden. För nu har vi återigen visat på att tillsammans lyfter vi fordonsindustrin, säger Håkan Ohlin, vd J&B Maskinteknik, i en kommentar.

Utöver att Rautamo köpt ett antal nya Huntermaskiner kommer J&B Maskinteknik även utbilda personalen i hur utrustningen sköts och hanteras på bästa sätt.

– Att nu stolt kunna erbjuda en tjänst som erbjuder kompletta hjul känns som ett naturligt steg då vi alltid strävar efter att leverera riktigt bra service kopplat till däck och fälg för person- och transportbilar. Att dessutom kunna bredda vår affär och göra detta tillsammans med J&B Maskinteknik känns tryggt, säger Andreas Linder på Rautamo.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.126