23948sdkhjf

PlatinumCars går till Mekonomen

Lyxbilsleverantören PlatinumCars ansluter sig till Mekonomen Bilverkstad. Det skriver de två företagen i ett gemensamt pressmeddelande.

PlatinumCars är en av de stora i Sverige när det kommer till lyxbilar. Men de har även en komplett verkstad där de servar märken som Lamborghini, Ferrari och Porsche. Rekond, foliering och glasverkstad är några av tjänsterna de kan erbjuda.

– Vi är mer än en destination för sport- och lyxbilar. Våra dörrar står öppna för alla bilägare, oavsett märke. Genom ett samarbete med Mekonomen Bilverkstad breddar vi vårt verkstadserbjudande för att omfatta alla bilmärken och vi vill nu välkomna alla bilägare in till oss, säger Elvin Mlivic, operativ chef på PlatinCars, i en kommentar.

Mekonomens verkstadschef, Madeleine Westerling, säger att hon är glad över tillskottet och hoppas på att det kommer leda till ökad lönsamhet för verkstäderna.

– Jag vågar nog säga att Mekonomen Bilverkstad som kedja ligger längst fram i Sverige gällande kvalitetsstämplar, vi arbetar aktivt både med SERMI-godkännande och Godkänd bilverkstad. Kvalitetsarbetet i kombination med att vi dessutom är branschens starkaste varumärke gör oss till en trygg samarbetspartner. Vi ser verkligen fram emot att få arbeta tillsammans med PlatinumCars och jag är övertygad om att vi kommer få en fin utveckling tillsammans.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.081