23948sdkhjf

Werksta köper Autolack i Gävle

Skadeverkstadskedjan Werksta har förvärvat ytterligare en verkstad. De har nu totalt 29 verkstäder i Sverige.

Under de senaste åren har Werksta köpt upp flera skadeverkstäder i Sverige. Med deras senaste förvärv Autolack är de uppe i 29 verkstäder som är anslutna till kedjan. Autolack är beläget i Gävle och Catherine Sahlgren, vd och koncernchef för Werksta, säger att de är mycket glada över att kunna etablera sig med fler enheter längs Norrlandskusten.

– Vi förvärvar ett välskött företag och välkomnar Autolacks medarbetare och kunder till Werksta.Vår strategi är att fortsätta att växa Werksta-kedjan i Norden, såväl genom förvärv som organiskt. Vi vill bli rikstäckande i Sverige och att etablera oss längs Norrlandskusten, ligger helt i linje med våra expansionsplaner , säger hon i ett pressmeddelande.

Autolack har åtta anställda och en årsomsättning på omkring 11 miljoner kronor. Företaget startade 2014 av Niklas Silén som också kommer att fortsätta leda verksamheten.

– Det blir en spännande resa framöver där vi tillsammans med Werksta kommer fortsätta att utveckla verksamheten. Vi delar definitivt synen på vikten av att leverera högkvalitativ skadeservice i en god arbetsmiljö, säger Niklas Silén, i en kommentar.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078