23948sdkhjf

First Stop växer med ny verkstad

Rolf Ericson Bil Företagen har sedan tidigare tre verkstäder som är anslutna till First Stops nätverk. Nu sällar sig en fjärde verkstad till dem.

Rolf Ericson Bil Företagens verkstäder i Borlänge, Falun och Mora är redan anslutna till First Stop. I ett pressmeddelande skriver First Stop att Rolf Ericsonkoncernens verkstad i Ludvika blir en ny medlem i familjen.

– Det är ett kvitto på att båda parter är nöjda och vill fortsätta utvecklas tillsammans. Att Rolf Ericsonkoncernen känner sig starkare ut mot slutkund med oss i ryggen är naturligtvis resultatet av ett långt samarbete. Vi har faktiskt fler exempel på koncerner inom vårt nätverk som valt att ansluta fler än en verkstad till First Stop, säger Jörgen Svarén, försäljnings- och marknadschef på First Stop Sverige, i en kommentar.

Mikael Thelin, chef på Rolf Ericson Bil Däckcenter, säger att det var ett naturligt steg för dem att ansluta fler av deras verkstäder till First Stop.

– I dagsläget arbetar vi endast med personbilar i Ludvika, men vi ser ständigt över vår verksamhet och det gäller allt från att optimera lokaler till serviceutbud och kundmix. Vi har genomfört stora investeringar i våra anläggningar på sista tiden då det gäller att möta kundernas behov. Fordonsbranschen genomgår nu väldigt stora förändringar och då gäller det att våga hoppa på om man inte ska bli efter och se konkurrenterna ta viktiga marknadsandelar.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079