23948sdkhjf

De kommer sälja Fords F-150

Hedin US Motors har inlett ett samarbete med Brandt Bil. Denne kommer att börja sälja Fords pickup F-150 som lanserades i Sverige tidigare i år.

Brandt Bil har fyra anläggningar i Vänersborg, Karlstad, Skövde och Falun som kommer att tillhandahålla F-150. Med Brandt Bil är det totalt 37 bilhandlare i Sverige som säljer bilen. Sebastian Brandt, vd för Brandt Bil, säger i ett pressmeddelande att han är laddad för att sälja världens mest sålda pickup.

– F-150 är en stark ikon för Ford-varumärket och det är verkligen en magnet på våra event. Bilen drar till sig blickar från kunderna och det är tydligt att den skapar en känsla.

Ford F-150 kommer som sagt finnas tillgänglig fyra av Brandt Bils 33 anläggningar. Sebastian Brandt säger att de redan haft inne flera personer som provkört den.

– Den positiva feedbacken vi har fått berör flera delar. Dels är det körmässigt och helhetskänslan. Men också möjligheten att använda bilen som ett kontor och detaljer som exempelvis stegen i baklämmen och dragförmågan.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078