23948sdkhjf

Kvdbil öppnar nytt i Getinge

Kvdbil meddelar att de har öppnat en ny försäljningsanläggning i Getinge i Halland. Detta görs i samband med lokala verkstaden och bilhandlaren Nika Motors.

Daniel Odsberg, försäljningschef på Kvdbil, säger i ett uttalande att de har sett ett ökat intresse för begagnade bilar de senaste åren som en följd av den ökade inflationen.

– Genom att öppna försäljningsanläggningar runt om i landet hoppas vi kunna nå ut till ännu fler kunder och på så sätt göra det enklare och mer prisvärt att göra bilaffärer.

Kvdbil säger att fyra procent av svenska bilparken finns i Halland. Vanligaste Volvo V70 följt av Volkswagen Golf och Volvo V60.

– Vi är oerhört glada över att bli en ny försäljningsanläggning till Kvdbil. Ett oerhört stort utbud av begagnade bilar kommer nu närmare Getinge och Halmstad och vi ser fram emot att bygga starka relationer framåt, både med nya kunder som vill sälja eller köpa en begagnad bil, men också med alla medarbetare inom Kvdbil, säger Fisnik Nika, vd för Nika motor, i en kommentar.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062