23948sdkhjf

OKQ8 väljer bilvårdsmärket Koch-Chemie

Samarbetet innebär att kunderna nu kan köpa Koch-Chemie-produkter i OKQ8:s samtliga butiker och gör det själv-anläggningar.

Koch-Chemie är en av få tillverkare i världen som är officiellt godkända och rekommenderade av många världsledande varumärken som till exempel VW gruppen, Audi, Porsche och Mercedes. Flera av produkterna har fått Mercedes och Maybachs godkännande "Daimler Approval" vilket Koch-Chemie är mycket stolta över. Det betyder att produkterna är testade på fordonen, ger ett bra resultat och är säkra att använda även på mycket känsliga material. Allt enligt ett pressmaterial från företaget.

Koch-Chemies produkter har en tydlig hållbarhetsprofil, är fria från utfasningsämnen och är i stor utsträckning baserade på helt förnybara råvaror. Produkterna är lätt nedbrytbara, många är helt fria från märkningsplikt, produkterna går att panta genom återvinningsappen Bower och även testade och godkända i vattenreningsverk enligt den europeiska normen Önorm.

– Vi är mycket stolta och glada över vårt avtal med OKQ8 som bevisar vår styrka i att erbjuda högkvalitativa produkter på marknaden. Våra produkter håller en extremt hög kvalitet och är mycket effektiva även vid mycket hög utspädning, de kännetecknas av att de är enkla att använda och ger en mycket god ekonomi för användaren, säger Torbjörn Glimmerstråle, säljchef för Koch-Chemie i Sverige.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.047