23948sdkhjf

Hedin Bil öppnar fler Ford-anläggningar

Hedin Bil utökar sin återförsäljarverksamhet med Ford. Nu har företaget totalt 26 anläggningar som säljer märket.

I slutet av augusti öppnade Hedin Bil en helt ny fullserviceanläggning i Borås. Nu har två nya anläggningar i Bromma och Malmö invigts. Med totalt 26 anläggningar befäster Hedin Bil därmed positionen som Sveriges största återförsäljare av Ford.

– Storstadsområdena Stockholm, Göteborg och Malmö är strategiskt viktiga för oss i vår fortsatta satsning på Ford, av den enkla anledningen att volymen och tillväxtmöjligheten är störst i dessa upptagningsområden, säger Johan Kempas, vd för Hedin Mölndal Bil som bedriver Hedin Bils återförsäljarverksamhet med Ford.

Bromma är en fullserviceanläggning på cirka 2 500 kvm och är en nyetablering. Det blir Hedin Bils sjätte Ford-anläggning i Stockholmsområdet.

– Vi är riktigt taggade och glada över att vara på plats i vår nya fina anläggning. Bromma är en stad i staden med ett spännande handelsområde som trafikeras av mycket folk. Det ger oss ett bra underlag för att kunna växa och erbjuda fler kunder i Stockholmsregionen möjligheten att uppleva det starka Ford-varumärket, säger platschef Fredric Lindblom.

Fullserviceanläggningen i Malmö är Sveriges tredje största Ford-anläggning med cirka 3 500 kvm yta för försäljning och verkstadstjänster.

–Vi var trångbodda i den gamla anläggningen vilket gjorde det svårt att ta hem hela affären inom försäljning och servicemarknad. Nu räknar vi med att kunna öka tillväxten i både volym och verkstadstimmar med cirka 40 procent, säger platschef Kenny Jerlström.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094