23948sdkhjf

Volkswagen Amarok prisad igen

Volkswagen Amarok och samarbetsmodellen Ford Ranger vinner ”International Pick-up Award” från International Van of the Year (IVotY).

Volkswagen Amarok  vinner ”International Pick-up Award” från International Van of the Year (IVotY). 

Det innebär att pickupen nu har fått denna utmärkelse för tredje gången efter vinst 2011 (för åren 2012 och 2013) och 2017 (för åren 2018 och 2019). Denna gång delas förstaplatsen med Ford Ranger, som är en samarbetspartner till Volkswagen.

– Även om det är ett samarbetsprojekt så har Volkswagen Transportbilars designteam lyckats bibehålla företagets unika utseende och välkända köregenskaper, vilket kunderna kommer att vittna om, säger Jarlath Sweeney, ordförande för IVotY- och IPUA-juryn.

Karl Bernqvist, som sitter i Volkswagen Transportbilars högsta ledning med ansvar för inköp, var på plats vid prisutdelningen i Lyon.

– Amarok är en pickup som levererar pålitliga prestanda både på och utanför vägen. Det imponerade på juryn i båda fallen. ”International Pick-up Award” för 2024 och 2025 innebär att Amarok redan har uppnått tre utmärkelser under 14 års produktion. Det här förtroendet är en hyllning till hela teamet på Volkswagen Transportbilar. Stort tack för hjälpen, säger han. 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.803