23948sdkhjf

Hedin köper fälgspecialist

Hedin Mobility Group har köpt den brittiska fälgrenoveringsspecialisten RRT. Det skriver företaget i ett pressmeddelande.

RRT har specialiserat sig på att renovera lättmetallfälgar. Företaget som är beläget i Luton i Storbritannien har företagskunder över hela Europa. I sina lokaler på 1 300 kvadratmeter har de bland annat en automatiserad förbehandlings- och lackeringsanläggning. Utöver det har de även toppmodern utrustning för reparation och ytbehandling av lättmetallfälgar. Över 20 000 fälgar passerar årligen RRT:s anläggning där 13 anställda jobbar. Med förvärvet har nu Hedin Mobility Group 14 försäljningsställen och nio verkstäder i Storbritannien.

– Vi är glada över att utöka vår cirkulära affärsverksamhet genom förvärvet av RRT. Med betydande investeringar i anläggningar och utrustning, ett utpräglat affärsmannaskap och hög kundservice har de positionerat sig i framkanten av den europeiska fälgrenoveringsbranschen. Detta är ett affärssegment som bara kommer att växa i betydelse i takt med att fokuset på hållbar resursanvändning fortsätter att öka, säger Anders Hedin, vd för Hedin Mobility Group, i en kommentar.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063