23948sdkhjf

Hedin tar Ford F-150 till Estland

Genom ett återförsäljaravtal med estniska Info-Auto kommer F-150 börja säljas i tre Ford-anläggningar i Estland, med säljstart redan i december.

Sedan tidigare säljs F-150 i Sverige, Tyskland och Nederländerna, och planen är att lansera i fler europeiska länder inom kort.

Hedin US Motor har nu tecknat ett återförsäljaravtal med Info-Auto i Estland som kommer att börja sälja den ikoniska pickupen på sina anläggningar i Tallinn, Pärnu och Tartu.

– Det är fantastiskt kul att kunna ta den här ikoniska bilen till ytterligare en marknad. Vi har hittat en stark partner i Info-Auto, och jag ser verkligen fram emot att se hur den tas emot av de estniska pickupförarna, säger Anderz Larqvist, vd på Hedin US Motor.

Processen med att lansera i Estland har gått fort, och både försäljningsstart och de första leveranserna kommer ske redan under december. Fler länder är i gång med diskussioner och förhandlingar, och Hedin US Motor räknar med att kunna presentera flera ytterligare marknader för F-150 under nästa år.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094