23948sdkhjf

Bilvårdsentreprenör från Täby prisades

Under kvällen på februaris första dag gick nationella finalen av EY Entrepreneur Of The Year av stapeln i Stockholms stadshus. Utöver det fina priset som gick till Christian von Koenigsegg delades även andra priser ut till skickliga entreprenörer.

Som vinnare av EY Entrepreneur Of The Year kommer Christian von Koenigsegg vara Sveriges representant i världsfinalen i Monaco. Det är nog få som inte känner till, eller aldrig har hört talas om den tjusiga sportbilen som delar Christian von Koenigseggs efternamn. Men även en snabb sportbil behöver tvättas och donas. Där kommer Tobias Ericsson från Täby in. Motormagasinet har skrivit om bilvårdsentreprenören tidigare, senast i somras där han stod vid ett vägskäl och funderade på hur snabbt han skulle expandera sitt företag.

Under torsdagskvällen fick alltså även han pris i kategorin Young Entrepreneurship Of The Year. Juryns motivering löd: ”Denna entreprenör har byggt ett bolag som har vuxit fram ur spirande inspiration – med en glänsande affärside sprungen ur föräldrarnas kök och garagre. Med hållbarhet i fokus för både produktutveckling och produktion ser man en ökad kundefterfrågan medan man lyckas skapa ett varumärke som närmast nått kultnivå. Med vind i ryggen skapas ständigt nya produkter - och med möjlighet för att skapa många nya marknader på ett nytt och hållbart sätt.”

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078