23948sdkhjf

Automässan rullar på med nya produkter och tjänster

Skandinaviens största fackmässa för bileftermarknaden, Automässan 2011, går på torsdagen in på sin andra dag. Omkring 200 utställare med sammanlagt 375 företag som representerar över 800 varumärken finns på plats på en total utställningsyta av 13000 kvadratmeter netto.
Det finns gott om nya produkter och tjänster på mässan. Bland nya tjänster som presenteras på mässan finns Bilprovningens nya koncept. Snart blir det möjligt att kontrollera utrustning som exempelvis brandskydd, alkolås och färdskrivare i samband med kontrollbesiktningen. Under Automässan presenterar Bilprovningen tankarna kring det nya konceptet och letar samtidigt efter nyfikna företagare som vill vara med och utveckla tjänsten.
- Vi har tagit fram ett helhetskoncept som vänder sig till företag inom buss- och taxibranschen samt företag som arbetar med godstransport, säger Thomas Engström, affärsutvecklare på Bilprovningen.
Kontrollerna kan omfatta säkerhetsutrustning som person- eller brandskydd, alkolås, taxameter, färdskrivare och genomförs i samband med den sedvanliga kontrollbesiktningen.
Under mässan kommer Bilprovningen att ta emot anmälningar från kunder som är intresserade av att ingå i ett pilotprojekt under våren för att utveckla tjänsten.
- Vi har fått tydliga signaler på att det här är en lösning som många företagare vill ha. Därför utformar vi tjänsten i nära samarbete med våra kunder. Vi räknar med lansering efter sommaren, avslutar Thomas Engström.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.095