23948sdkhjf

Med Subaru Forester till vägs ände

Världens meste ensamresenär, Christer Gerlach, har precis gett sitt iväg för ett nytt äventyr. Målet med denna resan är att ta sig hela vägen tills vägen tar slut. Med sig på färden har Christer en Subaru Forester Boxerdiesel.

Nyligen startade Christer Gerlach sin 1 500-milsresa ner genom Europa för att försöka finna vägens ände. Det är långt ifrån första äventyret för mannen som kallats ”Världens meste ensamresenär”. Genom åren har Christer korsat jordklotet i stort sett på alla håll och hans eskapader har till och med renderat honom en plats i Guinness Rekordbok.

Christer kör en Subaru Forester Boxerdiesel. Bilen är helt original och har bara expeditionsutrustats med takräcke, extraljus och ett underkörningsskydd i stål. På taket har Christer ett reservhjul och ett par sandstegar.

Under resan ska Christer utforska Europas alla öknar och ta sig vidare över Gibraltar, via Marocko ner till Västsahara för att söka sanning i sägnen att det är där vägen verkligen tar slut.

– Jag lever min och mångas dröm - att resa till udda platser och ställen. Har gjort det i flera år med många olika fordon. I år fick jag chansen att köra en av mina bilfavoriter. Forester är en utmärkt upptäckarbil med fantastisk framkomlighet. Med tanke på att detta kommer att bli en av mina tuffaste utmaningar hittills känns det tryggt att ha en bil man kan lita på, säger Christer Gerlach, innan han gav sig över Öresundsbron för att starta sitt långa äventyr.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.157