23948sdkhjf

Teknikens Världs Stora Bilpris till nya Passat

Nya Volkswagen Passat, som nyligen hade premiär, har tilldelats Teknikens Världs Stora Bilpris. ”En bil som passar den svenska livsstilen” skriver tidningen bland annat i sin motivering.
Nya Passat lanserades i slutet av november och har redan hunnit med att ta hem två prestigefyllda utmärkelser. Förra veckan stod det klart att den vann priset Årets Familjebil. Och nu har motortidningen Teknikens Värld förärat Passat med sitt Stora Bilpris.
I sin motivering skriver Teknikens Värld så här:
”Konsekvent och stabil utveckling gör nya Volkswagen Passat Sportscombi till ett utmärkt fordon som passar den svenska livsstilen. Med stora utrymmen för transport av människor och bagage parade med den senaste graden av säkerhetssystem, underhållande köregenskaper samt fin komfort visar nya Passat även på ett mycket intelligent gränssnitt människa-bil. Genomgående hög nivå på teknik och design i kombination med smarta lösningar övertygar.”
- Att nya Passat återigen vinner en tung utmärkelse är förstås ett mycket gott betyg till bilen. Extra roligt att se är att Passat också uppskattas av kunderna och att den stått för en rekordartad förförsäljning med mer än 3500 exemplar på den svenska marknaden, säger Sten Forsberg, chef för Volkswagen Sverige.
Teknikens Världs Stora Bilpris har delats ut sedan 2009. Senaste gången en bil från Volkswagen vann, var 2011 då Sharan segrade.

bildtext
Teknikens Världs chefredaktör Daniel Frodin delar ut priset till Sten Forsberg, chef för Volkswagen Sverige (till vänster) och Marcus Thomasfolk, informationschef Volkswagen Sverige (till höger).
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062