23948sdkhjf

KVD ansluter sig till MRF

KVD, som via auktionssajterna kvd.se och kvdpro.com, årligen säljer drygt 26 000 begagnade bilar och 1 200 tunga fordon ansluter sig till MRF.

-Vi ser ett ökat intresse från konsumenter att sälja och köpa begagnad bil via webben. Prissättning genom budgivning, vårt omfattande KVD-test och noggrann beskrivning av bilens skick bidrar till att kunden upplever vår tjänst som trygg och enkel. Med vårt medlemskap i MRF understryks ytterligare budskapet till våra kunder att de gör en trygg och smidig bilaffär via vår online-tjänst. När nu branschen tar allt snabbare steg för att möta kundens behov av digitala tjänster och vi nu ser att MRF driver på inom detta område vill vi vara delaktiga och bidra med våra erfarenheter, säger KVDs vd, Torbjörn Wik.

-Vi välkomnar KVD som medlemmar i MRF, det är glädjande att allt fler aktörer väljer att ansluta sig till branschorganisationen. Vi står ju som bransch i ett läge där branschen är inne i kanske den största förändringen någonsin där digitalisering och informationstillgång kommer att vara nyckelområden för branschen säger Tommy Letzén, vd på MRF.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063