23948sdkhjf

On-demandbiltvätten Woshapp inleder samarbete med DriveNow

Uppstickaren i biltvättsindustrin, Woshapp, inleder samarbete med den internationella bildelningstjänsten DriveNow. Woshapp kommer att tvätta samtliga DriveNow:s 300 bilar i Stockholm.

Woshapp är biltvätten som kommer till dig med ett enkelt knapptryck via mobilen. Med ett miljövänligt bilschampo som anpassats efter det nordiska klimatet, vattenbesparande tvätteknik samt cykelburna bilvårdare är Woshapp ett miljösmart och tidsbesparande biltvättsalternativ. En vanlig automatbiltvätt förbrukar i snitt cirka 200 liter vatten per tvätt, jämfört med Woshapps tvätteknik som endast behöver 350 ml vatten per tvätt.

- Vi är mycket glada att DriveNow nu väljer Woshapps lösning för biltvätt. Inte minst för att bildelningstjänster bidrar till minskad klimatpåverkan, men också för att vi på sikt ser möjligheter att växa ut i världen med DriveNow, som är en av världens ledande bildelningstjänster, säger Jens Karlsson, medgrundare och vd på Woshapp.

- Att en stor aktör som DriveNow väljer Woshapp är en bekräftelse på att vår tvättmetod fungerar bra och att etablerade företag efterfrågar vår innovativa och miljövänliga tjänst. Vi kommer nu att rekrytera fler bilvårdare som vill vara med på vår resa, fortsätter Jens Karlsson.

- Woshapp ger oss en kostnadseffektiv lösning och möjligheten att tvätta våra bilar på ett miljövänligt sätt. Våra tjänster har mycket gemensamt och vi ser fram emot ett långsiktigt samarbete som kommer öka lönsamheten för oss båda, säger Henric Hedenqvist, Senior Fleet Manager på DriveNow.

Om Woshapp
Woshapp vill revolutionera biltvättsindustrin på ett hållbart sätt. Tjänsten är ett miljövänligt biltvättsalternativ som sparar vatten och använder miljöanpassade rengöringsmedel. Företags- och privatkunder i Stockholm bokar enkelt en biltvätt online. När bokningen är gjord skickar Woshapp sina bilvårdare till angiven plats där bilen tvättas. Vid avslutad tvätt skickas före- och efterbilder till kunden.

 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.068