23948sdkhjf

Bara en månad kvar till Inspirationsdagen 100%Verkstad

Den 12 oktober är det dags för Inspirationsdagen 100% Verkstad på Solvalla konferens i Stockholm. För den som vill delta i årets mest intressanta dag för verkstäder är det hög tid att anmäla sig. Det är kostnadsfritt att delta och det bjuds på både fika och lunch.

Som vanligt på Inspirationsdagen 100% Verkstad är programmet rykande aktuellt och besökarna kommer att få information om det absolut senaste för verkstäder, dels genom en intressant talarlista, dels genom drygt 20 utställare som kommer att visa nyheter för branschen.

Aktuella ämnen på årets Inspirationsdag är högaktuella lagkrav om arbete med luftkonditionering i fordon, hur gör man sitt företag hållbart, vikten av att ha nöjda kunder och samarbeten mellan skola och näringsliv för att utbilda fler till fordonsbranschen.

Dessutom kommer en av landets mest uppmärksammade bilåterförsäljare till Inspirationsdagen för att berätta hur man når framgång, det blir intressant information om hur man ska jobba med bilskador och det blir demonstration av framtidens verktyg i verkstaden, AR-teknik.

Godkänd Bilverkstad, Personalliggare som det blev krav på den 1 juli samt juridiska frågor för verkstaden är andra intressanta programpunkter.

Det blir med andra ord en Inspirationsdag fylld med viktig och intressanta information.

Gå in och läs mer samt passa på att anmäla er på

http://www.100procentverkstad.se

 

 

 

 

Källa: http://www.100procentverkstad.se

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078