23948sdkhjf

Peugeot och DS satsar på leasing online

K.W. Bruun Autoimport, importör av Peugeot och DS Automobiles i Sverige, gör nu en unik satsning för att möta kunderna i digitala plattformar.

 Nu kan man leasa sin Peugeot online via peugeotleasing.se - och nya DS via dsleasing.se.

- Detta är en storsatsning av oss för att möta potentiella Peugeot och DS-kunder online. Det är inte bara en eller två modeller du kan leasa genom våra leasingsiter utan man kan välja mellan i stort sett hela vårt utbud, säger Robin Jacobsson, Marketing Director för Peugeot/DS och fortsätter:

- Våra leasingsiter erbjuder såväl privat- som företagsleasing för Peugeot och privatleasing för DS, där flera olika modeller och utrustningsnivåer erbjuds. Som kund går det att välja mellan olika motorer, färger, däck och serviceavtal.

Genom att ta steget in på digitala plattformar och erbjuda helhetslösningar som bara är ett klick bort går K.W. Bruun Autoimport i främsta ledet när det gäller försäljning och privatleasing av bilar på Internet. Anledningen är enkel – kunderna efterfrågar i allt större utsträckning näthandel, även i samband med nybilsköp eller privatleasing.

 

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Redaktionen rekommenderar

Sänd till en kollega

0.078