23948sdkhjf

Autobutler får toppbetyg i Tyskland

Verkstadsportalen Autobutler har bevisat att det finns en efterfrågan på skandinaviska affärsverksamheter i Tyskland. Detta efter man lyckats köra om alla tyska konkurrenter och korats till landets bästa marknadsplats för bilreparationer.

Utnämningen kommer från det oberoende marknadsundersökningsinstitutet DISQ, som varje år undersöker företag och ger utmärkelser till de bästa företagen i olika kategorier. Trots hård konkurrens från stora spelare på hemmaplan som BMW och Volkswagen, är det Autobutler som I Tyskland lyckats kamma hem flest poäng, totalt 83,5 av 100 möjliga.

Autobutler har uppmärksammats för att kunna leverera komplexa jobbeskrivningar och för sin användarvänliga design som gör det enkelt för bilägare att få en snabb överblick.

-Det finns en skandinavisk tradition om transparens och fokus på kvalitet hos våra verkstäder. Samtidigt är mekanikerna i Skandinavien långt före i digital marknadsförståelse jämfört med Tyskland. Det är med hjälp av dessa egenskaper som vi förändrat sättet man tar sin bil till verkstaden. Vi är därför väldigt nöjda med att vi inte bara har uppmärksammats av experterna, utan att de nu också bekräftat att det vi gör, gör vi bättre än konkurrenterna på världens största bilmarknad, säger Christian Legêne, vd på Autobutler.

 

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Redaktionen rekommenderar

Sänd till en kollega

0.142