23948sdkhjf

På nytt jobb

NYA PÅ JOBBET: Niklas Gustafsson och Bengt Larsson har bytt jobb. Båda tillträder chefsbefattningar på sitt nya jobb.

NIKLAS GUSTAFSSON har tillträtt tjänsten som servicemarknads-direktör för Subaru i Norden och Isuzu i Sverige. Niklas kommer närmast från tjänsten som servicechef på Subaru Nordic.

Niklas började sin karriär inom försvaret och var verksam som teknisk officer under sex år. Han kom till Subaru Nordic för tio år sedan som teknisk utbildare. Ganska snart avancerade Niklas till servicechef – något han verkat som sedan dess. I och med tjänsten som servicemarknadsdirektör blir Niklas även ansvarig för Isuzus eftermarknad.

BENGT LARSSON har utsetts till ny försäljningschef för Mercedes-Benz Transportbilar på den svenska marknaden. Han efterträder Fredrik Sidnäs som går vidare till en annan roll inom företaget. Högt på agendan står att elektrifiera hela modellprogrammet.

Bengt Larsson kommer närmast från Mercedes-Benz personbilsdivision, där han de senaste åren arbetat som Senior Manager för den danska och svenska marknaden för ”Product, Planning & Sales Support”. Han har tidigare också arbetat som controller.

Nuvarande försäljningschefen Fredrik Sidnäs går vidare till en ny roll, som ansvarig för utveckling av framtidens försäljning av transportbilar.

Se fler rekryteringar HÄR

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078