23948sdkhjf

Bulten tar hem ytterligare FSP-kontrakt

Bulten stärker sin position som fullserviceleverantör (FSP) på marknaden för elektriska fordon genom tecknande av ytterligare ett kontrakt för drivlina till elbil med en betydande europeisk fordonstillverkare.

Kontraktet uppgår initialt till cirka 5 miljoner EUR per år med start 2020 och sträcker sig över 5 år.

-Att vi vinner ett andra FSP-kontrakt för drivlina till elbil under en så kort tidsperiod bekräftar att det arbetssätt och den kompetens som Bulten har inom detta område erkänns och uppskattas av stora fordonstillverkare, säger Tommy Andersson, vd och koncernchef för Bulten.

De viktigaste drivkrafterna för att vinna detta kontrakt är Bultens ledande position inom elfordonsmarknaden tillsammans med många års erfarenhet av att möta och överträffa kundernas förväntningar för leveranser av fästelement till fordonsindustrin, skriver Bulten i ett pressmeddelande.

Kontraktets initiala årliga värde är cirka 5 miljoner EUR för att sedan följa fordonens volymkurva. Leveranserna förväntas starta i september 2020 för att successivt öka till full kapacitet 2021, och sträcker sig över en period om 5 år.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078