23948sdkhjf

Drivknuten.se satsar på fabriksrenoverade dieselinjektorer och pumpar

Drivknuten.se har nog mest gjort sig kända för sitt sortiment av delar för drivlinan som drivknutar, drivaxlar och kardaner men nu satsar man på ett helt nytt affärsområde.

Steget till renoverade dieselinjektorer och dieselpumpar kan kanske kännas väl långt, men när efterfrågan från trogna verkstadskunder blev för stor så vågade företaget ta steget och satsa på ytterligare ett affärsområde.

Drivknuten.se satsar stenhårt på sitt sortiment av nya produkter inom drivlinan och presenterar i snitt ett par nya artiklar varje dag. Med en växande kundkrets och många förfrågningar och önskemål om olika produkter har detta sakta men säkert lett till insikten om att det finns ett uppdämt behov av nya eller fabriksrenoverade original dieselinjektorer och pumpar.

Företagets kontakter inom branschen ledde så småningom till ett möte med representanter för MDS Remanufacture i Schweiz som specialiserat sig på renovering av original spridare, pumpar och tillbehör.

– Vi har nog diskuterat detta med Schweizarna i mer än ett år, men någonstans i början av september så beslutade vi oss för att gå från diskussioner till aktiv handling, konstaterar Drivknuten´s vd Alen Rasic. Så fort vi fick klart med agenturen för MDS har det gått väldigt fort.

– Men det hade nog aldrig blivit så om vi inte fått väldigt mycket förfrågningar på just dessa produkter under en ganska kort tid, säger Alen till MotorMagasinet.

– Vi har fått hem en mängd fabriksrenoverade original dieselinjektorer och pumpar så att vi har ett bra lager redan från start. Alla reservdelsnummer, fraktlösningar och rutiner är på plats för att allt ska fungera som tänkt.

MDS startade redan 1973 och har sitt forsknings- och utvecklingscenter i Cureglia i Schweiz. De har via sina renoveringsanläggningar i Grekland och Kroatien en lång erfarenhet av allt inom spridare och pumpar och är ackrediterade av Bosch, Delphi, Denso och Siemens.

– Med MDS långa erfarenhet i ryggen så kändes det väldigt tryggt för att oss att satsa på ytterligare ett nytt affärsområde, säger Alen.

– Men tro bara inte att vi slår oss till ro eller tappar fokus. Faktum är att vi nu satsar hårdare än någonsin på att ta fram en mängd helt nya drivaxlar, drivknutar och kardanaxlar.

– Dessutom har vi två helt nya affärskoncept som vi håller på att utveckla, så det kommer att bli ett spännande och hektiskt 2019, avslutar Alen belåtet.

Bildtext: – Med MDS långa erfarenhet i ryggen så kändes det väldigt tryggt för att oss att satsa på ytterligare ett nytt affärsområde, säger Alen Rasic, vd för drivknuten.se

www.drivknuten.se

 

Källa: www.drivknuten.sedrivknuten.sedrivknuten.se

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078