23948sdkhjf

Prestigefyllt Volvopris till Rejmes Bil

Volvo Car Excellence Club delas ut på årsbasis och bjuder in de Volvohandlare som arbetat allra bäst med att utveckla och leverera genomgående hög kundnöjdhet under föregående år, att ingå i sällskapet.

Kriterierna innefattar bland annat att kunderna blir rätt omhändertagna – från nybil till serviceverkstad – och överlag är mycket nöjda med sin Volvoupplevelse. Det är med stor stolthet som Rejmes Bil nu placerar sig i toppen bland landets 63 Volvohandlare och kammar hem den exklusiva klubbens förstaplats. 

2016 blev Rejmes Bil Sveriges första Volvo Stand Alone – en privat bilhandlare som uteslutande representerar Volvo – och varumärkesarbetet har kommit att implementeras fullt ut i bilaktörens DNA. Att nu erhålla Volvo Car Sveriges finaste pris anses mycket ärofyllt. 

– Det är oerhört glädjande att vårt hårda arbete, som drivs av duktiga, engagerade medarbetare, har lett till nöjda kunder och således denna utmärkelse. Det är ett bevis på att vårt kontinuerliga kvalitetsarbete är avgörande i strävan att nå toppen, säger Joacim Cernliden, Servicemarknadschef på Rejmes Bil. 

 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078