23948sdkhjf

Volvo Selekt utökar med äldre bilar i Norge

Volvos erbjudande med utvalda begagnade bilar – Volvo Selekt – utvidgas i Norge.

Volvo Selekt är Volvo Cars satsning på utvalda begagnade nyare bilar, där man handplockar max fem år gamla bilar som är kvalitetskontrollerade enligt ett speciellt protokoll, servade helt enligt Volvos regelbok och som säljs med utökad garanti.

Nu bygger Volvo ut sitt Volvo Selekt-erbjudande på Norge-marknaden. Hittills har begagnade bilar som sålts under erbjudandet Volvo Selekt i Norge omfattat max 5 år gamla bilar med upp till 12000 mil på mätaren.

Nu vidgas spannet för Volvo Selekt i Norge till att omfatta ännu äldre bilar med mer mil på mätaren.

Hädanefter kommer bilar som säljs under Volvo Selekt i Norge att omfatta bilar som är maximalt 7 år gamla med upp till 15000 mil på mätaren.

Att kunna erbjuda begagnatbilköparna den här omfattande tryggheten ger oss ett försprång på en konkurrensutsatt marknad, säger Volvo Cars Norgechef Øystein Herland i en intervju i norska nyhetssajten Bilnytt.no.

Norges Volvo-handlare sålde totalt cirka 10000 begagnade Volvo-bilar under 2018.

För Sverigemarknaden är gränserna för vilka bilar som omfattas av erbjudandet Volvo Selekt snävare (se faktaruta nedan).

Vi har inte samma upplägg som Volvo Norge har kring Selekt. Vi planerar inte heller några förändringar av det koncept vi har i dagsläget, kommenterar Volvo Car Sveriges presschef Annika Bjerstaf.

FAKTA bilar som säljs genom Volvo Selekt i Sverige
Garantitid: 2 år
Max körsträcka hos bilen som säljs: 10000 mil
Maximal ålder hos bilen som säljs: 5 år
Bilarna har fått Volvo original-service enligt schema, och har fått alla original Volvo-mjukvaruuppdateringar.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078