23948sdkhjf

Fälglås-borrsats för att rädda fälgarna

Fälglås är en bra sak. Egentligen. För har man inte rätt nyckel redo är det precis som med ytterdörren: låset går inte upp.

KS Tools har rätt verktyg till fälglås som inte har en passande nyckel. Fälglås-borrsatsen är ett hjälpmedel för alla som inte har tillgång till rätt nyckel. Den kan även användas om fälglåsen skadats under tidigare försök. Verktygssatsen fungerar med nästan alla nuvarande hjulsäkringssystem.

Genom att använda verktygssatsen kan man undvika att fälgarna skadas. Med hjälp av satsen kan låsen tas bort från fälgarna utan att ta skada. Borrhuvudet fungerar med en vanlig borrmaskin.

Det nya verktyget från KS Tools passar särskilt bra för fälglås med roterande ytterhölje. Det ingår centreringshylsor, borrar och extraktorborttagare. I detalj fyra extratorer, en inslagningshjälp, tre centreringshylsor i storlekarna 23,6 20,6 samt 18,4 millimeter, en extraktorborttagare, två HSS-borrar med 8,7 millimeter i diameter, en lång 17 millimeters sexkanthylsa för fälgar i aluminium och två djupanslag till borren.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079