23948sdkhjf

Nytt servicecenter för elbilsbatterier

Renault Nordic AB öppnar ett första servicecenter för elbilsbatterier i Sverige. Det blir det andra servicecentret i Norden för Renault, ett finns i Norge sedan tidigare.

Med ett lokalt servicecenter som kan reparera batterier till alla Renaults elbilar för kunder i Sverige, Danmark och Finland minimeras ledtider signifikant och ökar kundnöjdheten. Med speciella batteriverkstäder förlängs livslängden på batteriet till sin fulla potential.

-Elbilar är det segment som ökar mest just nu. I samband med genomförandet av nya skattesystemet bonus malus och mer stöttning från regeringen till enskild kund i form av klimatbonus, har försäljningen av batteridrivna bilar ökat. Vi räknar med en stark ökning i Norden fortsättningsvis med tanke på att vi lanserar fler elbilar de kommande åren. Öppnandet av en egen batteriverkstad  här i Sverige är ett sätt att öka kundnöjdheten och ligger i linje med vår strategi för utsläppsfri mobilitet, säger Mathieu Barthelemy, direktör för Renault Nordic, Återförsäljarutveckling.

 

 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079