23948sdkhjf

INAC Batteribolaget har förvärvat Batteridepån i Karlstad

Batteridepån i Karlstad ingår numera i INAC Batteribolaget. Verksamheten fortsätter i samma omfattning med lager och kontor i Karlstad, för att serva den lokala marknaden och producera special produkter som batteri packar, ups lösningar och montering av batterianläggningar.

 


Varumärken som lagerförs i Karlstad är Monbat och First Power, vi stärker även upp med välkända batterier som ingår i koncernen, nytt blir Banner Batterier, Suber B, Victron Energy, Tudor Batterier, Varta, Optima Batterier och Trojan.

Utvecklingen går starkt framåt och INAC Batteribolaget har tagit ett starkt grepp om marknaden runt Lithium batterier, många kunder har ökande intresse för lithium batterier till lagring av energi.

I samband med detta har avtal gjort med Suber B, Sunbeam system och Victron Energy för ha marknadsledande produkter av högsta kvalite.

Bilco Bilbatterier köper inkråmet samt rättigheten till samtliga varumärken och kunder i Batteridepån och BDI Batterier AB, Batteridepån AB kommer finnas kvar som bi firma och används som varumärke i koncernen.

Inac Batteribolaget arbetar som en oberoende batteri importör mot grossister och återförsäljare, huvudmärken är Banner Batterier, Victron Energy, Super B, Varta och Optima Batterier som köps direkt från fabrik.

Inac Batteribolaget är en av Banners största kunder i Norra Europa, samt störst i Norden. Batteribolaget är Sverige distributör för Banner Banner Batterier.

Inac Batteribolaget servar den Svenska marknaden från fyra filialer i Sverige, Malmö, Laholm, Karlstad och Norrköping. Övriga delar av Sverige servas via Batteribolagets partner nät.

Sedan 2016 är vi ISO 9001 och ISO 14001 certifierade och har ett starkt miljö och kvalitets tänk.

Inac Batteribolaget är privat ägt av familjen Alerstam och har en positiv utveckling med ca +20% per år de senaste 5 åren.

 

 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078