23948sdkhjf

KGK Workshop erbjuder renare luft på jobbet

KGK har inlett ett samarbete med Branova Nordic. Fokus är att genom konceptet Renare luft på jobbetskapa friskare och piggare medarbetare och därmed bättre hållbarhet och arbetsmiljö.

- Med luftrenare speciellt framtagna för verkstäder, kundmottagningar och kontor har vi lyckats skapa bättre inomhusmiljöer med reducerad sjukfrånvaro, mindre föroreningar och lukter. Men framförallt känner sig personalen mycket piggare under och efter en arbetsdag", säger Andreas Brandt, försäljningschef på Branova Nordic.

Produkterna är mycket flexibla och kan installeras både på vägg eller genom en mobil ställning. De kan också anpassas för både mindre och större ytor.

Luftrenarna tar bland annat bort damm, kemikalier, bakterier, avgaser, lukter, pollen och andra förbränningspartiklar och gaser. Dessa partiklar är ofta orsakerna som ligger bakom huvudvärk och trötthet. Att utsätta sig för dessa typer av partiklar skapar även en högre risk för lungsjukdomar, hjärtinfarkt, stroke och andra hjärt- och kärlsjukdomar.

KGK Workshop är KG Knutsson AB:s paraplyerbjudande gentemot verkstäder och butiker för de lite större inköpen och tjänsterna. Förutom Branova Nordics luftrenare erbjuder KGK Workshop bland annat verkstadsutrustning, inredning och montering och underhåll av verkstadens tunga utrustning.

– Vi tar ytterligare ett steg i vår strävan att hjälpa till att skapa en mer hälsosam och hållbar arbetsmiljö. Den kunskap och de produkter som Branova Nordica erbjuder är helt i linje med vad vi vill erbjuda våra kunder och partners, säger Sven Berglund, produktchef på KGK.

 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063