23948sdkhjf

Äntligen kommer Inspirationsdagen 100% Verkstad till Göteborg

Den 10 maj är det premiär för Inspirationsdagen 100% Verkstad i Göteborg. En dag med ett riktigt skarpt program och med massor av tips om hur man öka sin försäljning i verkstaden. Dessutom erbjuds möjligheten att se den senaste tekniken för verkstäder - teknik som leder in i framtiden.

-Vi startar årets Inspirationsdagar med ett mycket intressant och brett program för alla inom branschen som vill lära sig mer om aktuella frågor, säger Bo Ericsson, vd för SFVF som arrangerar Inspirationsdagen 100% Verkstad tillsammans med MotorMagasinet.

En rad aktuella och brännande frågor står på agendan. Hur ska skadade gas- och elbilar hanteras, Hur ska jag leva upp till Skatteverkets krav på personalliggare, Hur går det med Godkänd Bilverkstad, Hur hittar jag personal till min verkstad och mycket mer.

Två programpunkter som kommer att bjuda på något extra med en titt in i framtiden är presentation och redovisning av ett projekt där en liten kamera i en testverkstad spelar huvudrollen. Kameran dokumenterar alla bilar som kör ut och in i verkstaden och kan med hjälp av reg.numret bygga upp information om det mesta av kundernas bilar.

Minst lika intressant lär det bli när en av landets främsta sportbilssäljare tillika mekaniker och tävlingsförare berättar om sin verksamhet som inbegriper möten med både kungar och gangsters.

Inspirationsdagen 100% Verkstad är numera ett återkommande och uppskattat arrangemang. De som arbetar inom verkstäder och fordonsbranschen söker ständigt ny information och Inspirationsdagen 100% Verkstad lockar allt fler besökare.

I år arrangeras Inspirationsdagen 100% Verkstad i både Göteborg, Malmö och Stockholm. Träffpunkter för de som vill veta mer och även få chans till social samvaro med kollegor och konkurrenter. 

Besökarna på Inspirationsdagarna bjuds på ett inspirerande program i viktiga branschfrågor. Dessutom finns det ett 20-tal utställare på plats på varje Inspirationsdag för att visa nyheter för branschen. Det är kostnadsfritt för de som jobbar i branschen och det bjuds även på både fika och lunch. Arrangör är branschtidningen MotorMagasinet och SFVF (Sveriges Fordonsverkstäders Förening).

Årets Inspirationsdagen 100% Verkstad äger rum i

Göteborg den 10 maj (Arken Hotell)

Malmö den 17 maj (Luftkastellet)

Stockholm den 27 september (Training Partner)

 Anmälan och mer information på 100procentverkstad.se

 

 

 

 

 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.11