23948sdkhjf

MG tillbaka med el-SUV för köp online

Efter nästan 15 års europeisk frånvaro så gör bilmärket MG en återkomst nu till hösten – och det med ett uppdrag att utmana Europa med sina nya 100% elektriska bilar.

MGs europeiska helelektriska SUV, MG ZS EV, tar smartare och mer tillgänglig elektrisk körning till Europa. Med tillräckliga volymer för att möta den stora efterfrågan på elektriska bilar i 2019 så kommer MG ZS EV bli tillgänglig för köp online istället för hos traditionella bilhandlare. För att erbjuda en kundupplevelse på lokalt språk så kommer MG samarbeta med regionala distributörer

När teamet tog fram en ny distributionsstrategi för MG i Europa så insåg de hur långt Europa kommit under det senaste decenniet – från att konsumenter besöker fysiska butiker till enkelheten med onlineshopping. ”Online var redan den mest använda informationskanalen och kommer också bli den vanligaste kanalen för köp av mobilitet, oavsett typ. Vi förstår att denna approach kan uppfattas som ganska disruptiv, men konsumentbeteenden visar tydligt att det finns en önskan om en digital varumärkesupplevelse. Och det är precis vad vi erbjuder till Europa när vi lanserar nya MG", skriver kinesiska SAIC Motor  som äger varumärket MG.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063