23948sdkhjf

Nu har nya super-elbilen ”Carmen” debuterat på Barcelonas gator

Det klassiska bilmärket Hispano Suiza:s nya helektriska Grand Tourer, kallad Carmen, har debuterat på gatorna i Barcelona.

Om mindre än ett år i juni 2020 startar kundleveranserna. Nu visad Carmen upp sig för Barcelona-borna och körde förbi ett urval av Barcelonas arkitektoniska och designmärken inklusive Gaudis La Sagrada Familia, Museu Nacional d'Art de Catalunya och det moderna och imponerande Agbar-tornet  liksom några av Barcelonas mest exklusiva hotell.

 

Sedan den globala premiären av Carmen på Genève Motor Show har utvecklingsgruppen arbetat med ett omfattande test- och förfiningsprogram. Bilen har nu ett helt nytt upphängningssystem, tillsammans med en serie viktminskningar och styvhetsförbättringar. Chassiutvecklingen inkluderar även optimering av kraschstruktur med omfattande användning av kolfiber som förbättrar prestanda, samtidigt som den tappar vikt. Nästa steg i Carmens resa i koncentreras på fordonets prestanda och dynamik för att förverkliga bilens fulla potential - 1 019 hästkrafter.

 

Hispano Suizas huvudkontor, tekniska center och tillverkningsanläggning finns i Barcelona - en stad sammanflätad av varumärkets stolta spanska anda och starka familjearv. Hispano Suiza, som ägs av den fjärde generationen av familjen Suqué Mateu, byggde mer än 12 000 lyxbilar och 50 000 flygmotorer mellan 1904 och 1946.

 

 

 

 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063