23948sdkhjf

Stabil arbetsbänk med säkert fotfäste

Alla arbetsplatser på en verkstad behöver en arbetsbänk. Vissa delar måste kunna läggas ut på säkert sätt vid expansion eller bearbetning på en stabil yta. Verktygsspecialisten KS Tools från Heusenstamm erbjuder en extra stabil och flyttbar arbetsbänk.

Den har fått namnet MODULO och verkstadsproffs kan se fram emot tillförlitlig och långsiktig support för det dagliga arbetet. KS Tools har nyligen sänkt priset betydligt för den här tillförlitliga allroundprodukten. Den kostar nu bara 999,90 EUR plus VAT. MODULO mobil arbetsbänk med fyra lådor mäter 90 x 120 x 60 cm och kan beställas från KS Tools med artikelnumret 899.0004.

Den nya mobila arbetsbänken står på ett mycket stabilt fundament i vridresistent plåt med tjockleken 0,75 mm. Enheten är pulverlackerad med elektrostatskyddad färg. Detta ger en mycket snygg yta som samtidigt ger metallen bästa tänkbara skydd mot rost. De fyra hjulen med en diameter på 125 millimeter ger den ett säkert grepp mot marken. Två av hjulen är styrhjul och de har rullbroms och rotationsbroms. Arbetsbänken kan därmed placeras säkert på valfri plats och den rullar inte iväg. Lastkapaciteten är 450 kg och den har utvecklats för att klara stora laster.

I de fyra lådorna finns plats för alla slags verktyg. De öppnas inte heller oavsiktligt när arbetsbänken flyttas eftersom de har dubbel låsning. Ett centrallås ser till att alla lådor låses säkert när enheten inte används. Lådorna är kullagrade och de går lätt och tyst längs skenorna. Fordonsproffs kommer åt innehållet i lådorna mycket enkelt eftersom de kan dras ut 110 procent. Du kan alltid se hela innehållet.

Arbetsbänkens ovansida är tillverkad i mycket slitstark massiv bok. Skivan är 25 millimeter tjock och passar därmed alla typer av verkstadsarbeten. Med sidohandtagen i metall är det lätt att flytta arbetsbänken och den kan snabbt börja användas på nästa arbetsplats. Lådornas kontinuerliga handtag gör dem lätta att öppna och stänga.

Källa:KS Tools

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Redaktionen rekommenderar

Sänd till en kollega

0.109