23948sdkhjf

Snyggt tävlat av motorbranschen på Yrkes-VM!

Världsmästerskapen i yrkesskicklighet (Yrkes-VM), som i år ägde rum i Kazan i Ryssland, har precis avslutats med en storslagen prisceremoni. Motorbranschens framtidsstjärnor Anna Widholm och Oskar Thulin tog efter stenhård konkurrens hem placering på 15 plats (av 27) i grenen fordonslackering respektive 12 plats (av 21) i grenen bilskadeteknik.

-Det har varit fantastiskt kul att ha fått vara med och tävla i en av världens största tävlingar. Vi har kämpat hårt och känner att vi gjort vårt bästa, vi är naturligtvis glada över resultaten, säger Anna Widholm och Oskar Thulin.

Bakom Anna Widholms deltagande står Lackerarnas Yrkesnämnd (Transportföretagen och Svenska Målareförbundet) i samverkan kring yrkestävlingar som Yrkes-VM och bakom Oskar Thulins tävlande står Transportföretagen och IF Metall.  

-Grattis Anna och Oskar! Det ligger många timmars träning och hårt arbete bakom Yrkes-VM. För motorbranschen har det stor betydelse att få arbeta med duktiga ambassadörer. Branschen har ett stort rekryteringsbehov och det är viktigt att vi genom våra ambassadörer, visar att motorbranschen erbjuder spännande karriärvägar och ny, modern teknik, säger Johanna Linder, branschutvecklare på Transportföretagen, som varit med under tävlingsdagarna.

 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.096