23948sdkhjf

Verkstadsjuridik i verkligheten på Inspirationsdagen 100% Verkstad

Grunden för allt arbete är kravet på fackmässighet. Det kommer Ulf Stefansson, jurist på SFVF, att berätta om på Inspirationsdagen 100% Verkstad.

Det händer att verkstäder hamnar i kläm mellan kunden och Allmänna Reklamationsnämnden. Men egentligen är det inte så krångligt, enligt konsumenttjänstlagen är grunden för allt arbete kravet på att det ska vara fackmässigt utfört.

Fackmässighet innebär inte bara att kunna utföra sitt arbete på rätt sätt, utan också på att sköta signerade arbetsordrar och fakturor och att man följer vad som gäller i verkstadens reparationsvillkor.

Den 27 september kommer Ulf Stefansson, jurist på Sveriges Fordonsverkstäders Förening SFVF, till Inspirationsdagen 100% Verkstad och berättar mer om vardagsjuridiken i verkstaden och vilka krav lagen ställer på din verksamhet.

Inspirationsdagen 100% Verkstad är en seminariedag som hålls i Training Partners lokaler i Arlandastad norr om Stockholm och vänder sig till samtliga verkstäder i branschen, både fria och auktoriserade. Här bjuds på inspirerande föredrag och intressanta utställare. Vi bjuder också på mat och dryck.

Anmäl dig till Inspirationsdagen 100% Verkstad i Stockholm här.

Se mer om eventet

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078