23948sdkhjf

Volvo Car Sverige lanserar begagnat-leasing

Volvo Car Sverige lanserar privatleasing av begagnade bilar, med nybilsgaranti och garanterat restvärde. Tjänsten omfattar samtliga av Volvos bilmodeller.

Tidigare har Volvo Car Sverige bara erbjudit privatleasing av nya bilar. Nu hakar man på den växande trenden med privatleasing av begagnade bilar i ett paket man kallar för Volvo Selekt. Med tjänsten kan privatkunder leasa en begagnad bil till en fast månadskostnad utan kontantinsats. Bilarna har nybilsgaranti och garanterat restvärde.

– Volvo Selekt privatleasing är tryggt och bekymmersfritt. Vi ser och tar hänsyn till att alla kunder är unika, och därför är vi glada över att kunna bryta ny mark med ett erbjudande som är flexibelt och utformat efter en efterfrågan som finns, säger Johan Carlsson, som är ansvarig för försäljning av begagnade bilar på Volvo Car Sverige.

Bilarna som omfattas av Volvo Selekt är utvalda och kontrollerade av en auktoriserad Volvo-handlare, är max fem år gamla och har som längst gått 10 000 mil. Tjänsten är ett samarbete mellan Volvo Car Sverige, försäkringsbolaget Volvia och Volvofinans Bank.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094