23948sdkhjf

Bilprovningen först att erbjuda Swish

Bilprovningen blir först i besiktningsbranschen att erbjuda kunder Swish som betalmetod, efter ett framgångsrikt pilotprojekt.

Bilprovningen söker kontinuerligt nya sätt att öka servicen till sina kunder. Enligt rapporten ”Svenskarna och internet 2019”, genomförd av Internetstiftelsen, har i dag 80 procent av svenska folket Swish.

Vi vill kunna erbjuda en så smidig besiktning som möjligt. Swish växer och därför ser vi införandet av detta som ytterligare ett betalsätt på våra stationer som ett viktigt steg för att förbättra servicen för våra kunder, säger Cecilia Blom Hesselgren, kommunikationschef på Bilprovningen i ett pressmeddelande.
Efter en framgångsrik pilot har Swish integrerats i kassan på samtliga Bilprovningens 100 stationer och finns sedan början på november som ett alternativt betalsätt för kunder som inte kan eller vill betala med konto- eller betalkort.

Det ska bli spännande att följa hur detta tas emot av kunderna. Jag är övertygad om att det är både välkommet, efterfrågat och uppskattat. Det visar i alla fall erfarenheterna från vår pilot, säger Cecilia Blom Hesselgren.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078