23948sdkhjf

DI utser ABS Wheels till Mästargasell

ABS Wheels har för tredje året i rad blivit utsett till ett av Sveriges mest framgångsrika företag, ett så kallat gasellföretag.

Detta innebär att ABS Wheels blivit utnämnd till en så kallad Mästargasell.

– Vårt team är väldigt stolta över att tillhöra den exklusiva listan på lönsamma bolag i Sverige. Vi har blivit Gaseller tre gånger i rad 2018, 2019 och nu 2020, säger Andie Lahdo, ABS Wheels VD.

Varje år utser tidningen Dagens Industri Sveriges mest framgångsrika företag, så kallade gasellföretag. Av Sveriges alla aktiebolag är det endast en procent som klarar av kraven.

Trots covid-19 så har ABS Wheels ökat sin omsättning med nästan 20 procent under perioden som corona-viruset drabbat Sverige. Inför bokslutet den 30 juni räknar bolaget med att passera 120 miljoner kronor.

En av anledningarna till den ökade omsättningen är samarbetet med betaltjänsten Klarna, skriver ABS Wheels i sitt pressmeddelande.

– ABS Wheels är ett framgångsrikt företag med mycket driv i. Det är väldigt roligt att en samarbetspartner som vi jobbar så nära lyckas så bra år efter år, även under en global kris, säger Joakim Lundberg, Sverigechef på Klarna.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079