23948sdkhjf

Ny chef för Audi Sverige

Jörgen Wedefelt har utsetts till ny chef för Audi Sverige. Han efterträder Diego Ramos som suttit på chefsstolen i tre år.

Jörgen Wedefelt har utsetts till ny chef för Audi Sverige. Han efterträder Diego Ramos som suttit på chefsstolen i tre år. Diego Ramos har en lång internationell karriär bakom sig och går nu in i en ny roll hos Audi centralt.

Jörgen Wedefelt är 51 år och har en bakgrund som försäljningschef för Audi under åren 2014-2016 samt även från 2017 fram till idag. Däremellan ett år som VD för Hyundai Sverige. Han har tidigare också haft flera ledande befattningar inom Toyota/Lexus på såväl huvudkontors- som återförsäljarnivå.

– Att få fortsätta arbeta med Audi är fantastiskt roligt, säger Jörgen Wedefelt. Jag ser verkligen fram emot att i min nya roll och tillsammans med alla kollegor skapa nya framgångar för Audi och ta mig an de roliga och spännande utmaningar vi har framför oss.

Jörgens efterträdare som försäljningschef blir Markus Ostermaier, 39. Markus började sin karriär inom Audi AG i Ingolstadt 2006. Han är för närvarande chef för Product Marketing vid Audi Sverige. Förändringarna träder i kraft den 1 augusti.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.08