23948sdkhjf

Podden som ska väcka dialog och intresse i branschen

Michael Bergvall och Madelene Leandersson har startat Bilverkstadspodden. I poddcasten intervjuas människor från motorbranschens alla hörn.

Michael Bergvall har ett stort intresse för verkstäder och däckverkstäder och efter tjugofem år i branschen har han samlat på sig en hel del erfarenhet. Han är mest känd för sin roll som ansvarig för däck- och skadesektionen hos Sveriges Fordonsverkstäders Förening (SFVF). Nu driver han även podden vid sidan av med kollegan Madelene Leandersson, delägare i Meca Fändriks Fordonsteknik i Karlskoga och Kristinehamn.

Jag är superglad att få arbeta med Madde då hon är oerhört driven och ambitiös, säger Michael Bergvall. 

Målet med podden är att lyfta fram folk i branschen och att höra hur deras olika vardagar ser ut. Vad har de för utmaningar, problem och vilka frågor är aktuella för dem?

I första avsnittet presenterades Madelene Leandersson ordentligt för lyssnarna under en arton minuter lång intervju. I andra avsnittet som släpps nu på fredag intervjuas Ulf Stefansson, jurist på SFVF.

Vi har fått ett otroligt fint mottagande. Många har skrivit på poddens instagramkonto och hört av sig via personliga meddelanden, säger Michael Bergvall.

Poddkollegorna hoppas att det levande formatet, i kombination med att både kända och okända namn får vara med, kommer att bredda intresset för podden och förhoppningsvis även för branschen.

Podden ska locka lyssnare mellan femton och åttio år. Det är många som har förutfattade meningar om motorbranschen och som därför inte vet hur brett arbetet kan vara. Förhoppningsvis kan vi även locka någon framtida kollega att söka till en fordonsutbildning.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078