23948sdkhjf

Tatuerade in logga – vann nya fälgar

Sofia från Älgered vann ABS Wheels tatueringstävling.

Tatueringstävlingen innebär att privatpersoner kan ansöka om att få tatuera in företagets logotyp mot ett par fälgar. Nu har en vinnare utsetts. 

Vi hade över 600 sökanden i år genom facebook vilket var otroligt kul, samtidigt fick vi in ytterliggare 224 sökningar via mail. Denna gång bestämde vi att endast låta en person få gå hela vägen, säger Andie Lahdo, ABS Wheels vd.

Segraren Sofia från Älgered valde att tatuera sig hos Sundsvall tattoo som drivs av hennes blivande make Grim Walldin.

Hur känns det att vinna?

Det känns overkligt och fantastiskt, helt nya fälgar har jag länge drömt om. Jag äger min drömbil men fälgar är något som saknats länge. Vi gifter oss den 29 augusti så detta blev liksom vår bröllopsgåva eftersom corona satt djupa spår, berättar vinnaren Sofia Eriksson som inom kort byter efternamn till Walldin, i ett pressmeddelande.

Paret som ska gifta sig kommer ha ABS Wheels logotyp synligt då brudklänningen inte täcker loggan, något som marknadsteamet på ABS Wheels tycker är roligt.

Det här är en typ av marknadsföring som inte kostar mycket men som samtidigt når en väldigt stor publik, tävlingen har nått nästan 50.000 svenskar, avslutar Andie Lahdo

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078