23948sdkhjf

Elmia Subcontractor 2020 flyttas fram

Tillverkningsindustrins stora mässa Elmia Subcontractor kommer inte att kunna genomföras i november som planerat.

"Med anledning av utbrottet av coronaviruset och dess påverkan för allmänna sammankomster och offentliga tillställningar med fler än 50 personer har vi beslutat att inte genomföra Elmia Subcontractor 2020", skriver Elmia på sin hemsida.

Beslutet har fattats efter noga övervägande och i samråd med utställare och samarbetspartners, och nästa års Elmia Subcontractor kommer att genomföras 9–12 november 2021.

Vi befinner oss i en mycket svåranalyserad situation och rådande läge ger oss tyvärr inte några andra alternativ än att fortsätta fokusera på att ställa om. Vi har försökt hålla kvar genomförandedatumen så länge som möjligt men stora fackmässor kräver lång framförhållning, vilket innebär att vi nu tvingas ta beslutet att Elmia Subcontractor 2020 inte kommer kunna genomföras, säger Lotta Frenssen, vd för Elmia AB.

Projektteamet jobbar nu intensivt för att erbjuda ett alternativt deltagande för att även i år kunna skapa förutsättningar för nya kontakter och affärer, och återkommer inom kort med mer information.

Vi vet hur viktig mässan är och det är många som uttryckt att årets Elmia Subcontractor skulle blivit den viktigaste någonsin, därför känns det extra tråkigt att inte kunna genomföra årets mässa som planerat. säger Helena Åhs, mässansvarig för Elmia Subcontractor.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.11