23948sdkhjf

Vincents utökar hos Mekonomen Katrineholm

Vincents Husbil & Husvagn i Varberg satsar vidare på sitt koncept med att sälja husbilar och husvagnar på uppdrag av fordonets ägare. Nu även i Katrineholm.

Vincents utökar sitt samarbete med Mekonomen med ytterligare ett Vincent Service Center i Katrineholm.

- För varje nytt Vincents Service Center som vi öppnar hos Mekonomen så känner vi mer och mer att samarbetet med Mekonomen verkligen har stor potential, säger Vincents Schaffler.

Syftet med samarbetet mellan Vincents och Mekonomen är att bygga upp ett rikstäckande servicenätverk för inlämning av förmedlingsuppdrag till Vincents i Varberg.

Till de utvalda Mekonomen-verkstäderna kan den som vill sälja sin husbil, vända sig för få en grundvärdering gjord. Specialutbildad personal utför intagningskontroll med fukttest, besiktningskontroll, service och servicekontroll. Därefter hämtas fordonet av transportörer som lämnar fordonet vidare till det 17 000 kvadratmeter stora försäljningsområdet i Varberg, där det finns ett utbud på runt 130 fordon.

I sommar har försäljningen av begagnade husbilar slagit rekord, då försäljningen i juli månad fördubblades jämfört med juli året innan – troligen hjälpt av att coronapandemin mer eller mindre tvingar folk till semester i Sverige.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
JOBB I FOKUS
Gå till jobböversikt
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
En modern klassiker från Mechatronik
Tre klasser vann jackpot på Automässan
Elfordon kräver nya rutiner hos polisen
Bilägare får nya däck efter rekordslitage
Och årets bilfärg är...
ARN: Ingen ersättning för SL-kort när nya bilen krånglade
Andra Nordiska Medier
Entreprenad
RT-Forum
Transportnet

Sänd till en kollega

0.097