23948sdkhjf

Vincents utökar hos Mekonomen Katrineholm

Vincents Husbil & Husvagn i Varberg satsar vidare på sitt koncept med att sälja husbilar och husvagnar på uppdrag av fordonets ägare. Nu även i Katrineholm.

Vincents utökar sitt samarbete med Mekonomen med ytterligare ett Vincent Service Center i Katrineholm.

- För varje nytt Vincents Service Center som vi öppnar hos Mekonomen så känner vi mer och mer att samarbetet med Mekonomen verkligen har stor potential, säger Vincents Schaffler.

Syftet med samarbetet mellan Vincents och Mekonomen är att bygga upp ett rikstäckande servicenätverk för inlämning av förmedlingsuppdrag till Vincents i Varberg.

Till de utvalda Mekonomen-verkstäderna kan den som vill sälja sin husbil, vända sig för få en grundvärdering gjord. Specialutbildad personal utför intagningskontroll med fukttest, besiktningskontroll, service och servicekontroll. Därefter hämtas fordonet av transportörer som lämnar fordonet vidare till det 17 000 kvadratmeter stora försäljningsområdet i Varberg, där det finns ett utbud på runt 130 fordon.

I sommar har försäljningen av begagnade husbilar slagit rekord, då försäljningen i juli månad fördubblades jämfört med juli året innan – troligen hjälpt av att coronapandemin mer eller mindre tvingar folk till semester i Sverige.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078