23948sdkhjf

Würth satsar på tunga fordon

Würth Svenska AB satsar på tunga fordon och delar nu upp den befintliga divisionen Fordon till två divisioner, Fordon och Tunga Fordon.

I kundsegmentet finns kunder inom åkerier, verkstäder och skogs- och lantbruk. Åsa Sterling är ny Divisionschef.

– Tunga Fordon har länge funnits med i Würths erbjudande, och efterfrågan från kunderna har varit så pass stor att vi nu tar steget och satsar på att Tunga Fordon blir en helt egen division, säger Åsa Sterling.

Genom att göra en egen division inom tunga fordon kan företaget ta fram ett anpassat sortiment till kundgrupperna och tjänster och service som passar målgruppen.

Bland de tjänster och produkter som passar målgruppen finns bland annat Würths koncept inom tvätt och rekond. Det innehåller ett brett utbud högkvalitativa produkter som effektiviserar arbetet. Würth är starka inom detta område och många fordonsverkstäder är flitiga användare av produkterna.

Stort fokus kommer att ligga på att vidareutbilda säljkåren så att alla har rätt kompetens när de är ute hos kunderna.

Inom Würth-koncernen finns lång erfarenhet och kunskap om specialverktyg som används inom tunga fordonssidan. Det är också ett område som Würth Svenska kommer att satsa mycket på och utveckla den närmaste tiden.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078