23948sdkhjf

Malte Månson expanderar

Malte Månson förvärvar Södersidans Lastbilsverkstad i Skogås i södra Stockholm. Med förvärvet fortsätter Malte Månsons kapacitet att öka.

Vi har flyttat fram våra positioner på marknaden och är nu Skandinaviens största oberoende verkstadskedja för tung transportutrustning, säger Staffan Lindewald, CEO på Malte Månson Holding, i ett pressmeddelande.

Södersidans Lastbilsverkstad är en i branschen välkänd verkstad med Man-auktorisation, 14 medarbetare och en årsomsättning på cirka 30 miljoner kronor.

Förvärvet ligger helt i linje med vår tidigare uttalade ambition: att kunna erbjuda våra kunder bästa tillgänglighet och kvalitet genom att vara den tydliga marknadsledaren i vår marknad, säger Staffan Lindewald.

Frasse Andersson, vd för Södersidans Lastbilsverkstad, har målmedvetet byggt vidare på verksamheten som Tommy Hjelm startade 1985.

Malte Månson har sedan tidigare många välskötta verkstäder med kompetenta medarbetare i landet. Nu blir vi en del i en större koncern med rejäla resurser, vilket betyder att vi även i fortsättningen kan garantera våra kunder bästa tänkbara service, förklarar Frasse Andersson.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.095