23948sdkhjf

Nya lokaler och nöjda elever

Promeister Fordon på Realgymnasiet i Örebro får nya fräscha verkstadslokaler.

Lärlingsutbildningen Promeister Fordon på Realgymnasiet i Örebro har fått nya toppmoderna verkstadslokaler som innehåller det senaste inom verkstadsutrustning. Den nya lokalen hanterar bara personbilar och kommer att erbjuda en tystare arbetsmiljö. 

– Det känns fantastiskt roligt att eleverna nu har påbörjat sin undervisning i Promeisters nya verkstadslokal. Det finns gott om utrymme och eleverna är väldigt nöjda med sin nya arbetsmiljö, säger Becky Evensen, rektor på Realgymnasiet i ett pressmeddelande.

I en årlig undersökning gjord av Promeister är eleverna nöjda med den praktiska delen av undervisningen som sker under ledning av Promeister. De upplever att handledarna håller en hög kompetens och att de får uppgifter som gör att de utvecklas som framtida mekaniker.

– Promeisters satsning på Promeister Fordon och på framtidens arbetskraft är högprioriterat inom Mekonomen group så det känns så klart helt fantastiskt att kunna erbjuda eleverna bästa tänkbara förutsättningar för utveckling och utbildning, säger Andreas Forslund, Solutions Manager på Mekonomen Group.

Från och med årsskiftet får även de elever som läser Promeister Fordon på skolan ett körkortspaket. 

– Det kommer med all säkerhet att bidra till att de blir än mer efterfrågade ur ett anställningsperspektiv och kommer hjälpa dem att stärka sitt CV, fortsätter Becky Evensen.

Utbildningen drivs av Lärande i Sverige, genom Realgymnasiet tillsammans med Promeister.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.062